تمشک

با آنتی‌اکسیدان‌های موجود در تمشک، از تخریب سلولی ناشی از بالا رفتن سن جلوگیری کنید. آنتی‌اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند تا از پوست شما دربرابر مهاجمین محیطی محافظت کنند. مصرف موادغذایی که سرشار از آنتی‌اکسیدان باشد، یکی از ساده‌ترین ، طبیعی‌ترین کارهایی است که برای تقویت سلامت و زیبایی خود می‌توانید انجام دهید. پس از این به بعد در سیریال صبحانه خود یک مشت تمشک بریزید.

شیرکاکائو

با نوشیدن شیرکاکائو سرشار از فلاوونوئید، سلامت پوستتان را ارتقا بخشید. در یک تحقیق جدید که در آن از زنان خواسته شده بود طی ۱۲ هفته به طور مرتب از نوشیدنی شیرکاکائو استفاده کنند، مشخص کرد که جریان خون در بافت‌های پوستی این افراد افزایش یافته و همین مسئله موجب آ‌‌‌ب‌رسانی بهتر پوست آنها و کاهش سختی و پوسته‌پوسته شدن آن شد.

کیوی و توت‌فرنگی

 با خوردن توت‌فرنگی و کیوی که سرشار از ویتامین C هستند، از بروز چین و چروک جلوگیری کرده و کلاژن پوستتان را تقویت کنید.  ویتامین C فقط برای سرماخوردگی خوب نیست! در یک تحقیق مشخص شد که موادغذایی سرشار از ویتامین C با کاهش چین و چروک و خشکی پوست همراه است. ویتامین C همچنین التهاب پوست را از بین برده و به کاهش پف زیر چشم‌ها کمک می‌کند. از آنجا که کیوی یکی دیگر از منابع آنتی‌اکسیدانه است، می‌تواند رادیکال‌های آزاد که موجب التهاب، آسیب رسیدن به سلول‌ها، سرطان و بیماری‌های قلبی می‌شود را خنثی کند.


رب گوجه‌فرنگی

با خوردن گوجه‌فرنگی که سرشار از لیکوپن است، از پوستتان در برابر آسیب‌های خورشید محافظت کنید. تحقیقات نشان داده است که مصرف روزانه لیکوپن به شکل رب گوجه‌فرنگی باعث می‌شود کمتر دچار آفتاب‌سوختگی شوید. و پختن گوجه‌فرنگی جذب لیکوپن را بالا می‌برد. موادغذایی دیگری که همین کار را انجام می‌دهند، سیب‌زمینی شیرین، اسفناچ، انبه، هندوانه و طالبی می‌باشد. اینها هم مثل گوجه‌فرنگی حاوی کاروتینوئید هستند که از بروز آفتاب‌سوختگی جلوگیری می‌کنند.


ماهی سالمون

sa0.bmp

با اضافه کردن ماهی سالمون سرشار از اسیدچرب امگا۳ به رژیم‌غذایی خود، پوستتان را صاف و بدون چین و چروک نگه دارید. سالمون چربی‌های موجود در پوستتان را دوباره پر کرده و این باعث می‌شود پوستتان قابل انعطاف و مرطوب بماند. اسیدهای چرب امگا۳ التهاب در سطح سلولی که می‌تواند موجب خشکی، پوسته‌پوسته شدن، قرمزی و آکنه و جوش پوست شود را نیز از بین می‌برد. منابع خوب دیگر از اسیدهای چرب امگا۳ برای آنهاییکه ماهی دوست ندارند، بذر کتان و گردو می‌باشد.