خواص سيب
خواص سيب

سیب سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است و خواص درمانی آن فراوان است
1- سیب سرشار از فلاونوئید و پلیفنول است که هر دو آنتی اکسیدان قوی هستند.
2- طی نتایج مطالعات، تاثیر آنتیاکسیدان 100 گرم سیب، برابر است با جذب 1500 میلیگرم ویتامین C .[آنتیاکسیدانها به جنگ آنفلوانزا میروند]
3- سیب دارای مقادیر فراوانی ویتامین و مواد معدنی است که باعث تقویت خون میشود.
4- سیب دارای اسید مالیک و اسید تارتاریک است که از اختلالات کبدی و هاضمه پیشگیری میکند.
5- سرکه سیب که به عنوان نوشیدنی از آن استفاده میشود از ایجاد سنگ کلیه پیشگیری میکند.[سرکه سیب، مسکن دردهای مفاصل]
6- پوست سیب، حاوی پکتین است که با تهیه گالاکترونیک میتواند مواد سمی را از بدن بیرون کند.
7- خوردن یک عدد سیب در روز، به کاهش کلسترول خون و نیز کاهش بیماریهای پوستی کمک میکند.[پسته به کاهش کلسترول خون کمک میکند]
خوردن سیب برای رفع بیماریهای زیر مفید است:
• چاقی
• سردرد
• التهاب مفاصل
• التهاب مثانه
• کمخونی
• سل
• التهاب اعصاب
• بیخوابی
• زکام
• سنگهای کیسه صفرا
• انگل
• بوی بد دهان
• پیوره
ارزش غذایی برای هر 100 گرم سیب
| ویتامین A | 900 واحد |
| ویتامین B تیامین | 07. میلیگرم |
| ویتامین C | 5 میلیگرم |
| ویتامین جی | مقدار نامعین |
| کلسیم | 6 میلیگرم |
| آهن | 3 میلیگرم |
| فسفر | 10 میلیگرم |
| پتاسیم | 130 میلیگرم |
| کربوهیدرات | 14.9 گرم |
| کالری | 58 |